Özel Etkinlikler

Gelecek Etkinlikler

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi

Uçuş Simülatörü Deneyimi

Özyeğin Üniversitesi, pilot olmak ve sivil havacılık sektörünü daha yakından tanımak isteyen lise öğrencilerinin hayallerindeki meslekle tanışmalarını sağlamak üzere “ÖzÜ Uçuş Simülatörü Deneyimi” etkinliği düzenlemektedir.

Tarih: 20 Mart 2019
Etkinlik Yeri: Özyeğin Üniversitesi- Çekmeköy Kampüsü

Etkinlik Katılım Formu

Geçmiş Etkinlikler

Türkiye'de Otelciliğin Önderleri 2. Bienali 2019

Türkiye'de otelciliğe önderlik eden değerli girişimcilerimizi anmak ve deneyimlerini gelecek nesillere aktarmak amacıyla Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Otel Yöneticiliği Bölümü tarafından düzenlenen  "Mehmet Kemal Dedeman ve Dedeman Hotels & Resorts International" konulu Sergi Açılışı ve "Değişen Dünyamızda Otelciliğin Geleceği" temalı panele davetlisiniz.

Etkinliğimiz, konu ile ilgilenen tüm lise öğrencileri ve  öğretmenlerimize açıktır.

Tarih: 12 Şubat 2019- Salı
Saat: 16:30  Sergi Açılışı ve Panel
Yer: Hukuk Fakültesi Binası (AB3) Oditoryumu

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastro Show

Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri ile ücretsiz GASTRO SHOW'a davetlisiniz! 19 Aralık Çarşamba günü saat 15:00’da gerçekleştirilecek Gastro Show’da, Le Cordon Bleu Eğitmen Şefi Arnaud Declercq; “Portakallı Ördek” ve Le Cordon Bleu Eğitmen Şefi Paul Métay; “Kırmızı Şaraplı Çikolata Sos ile Baharatlı Dacquoise” reçetelerinin yapımını ve sunumunu detayları ile anlatırken; Le Cordon Bleu Master Şefleri'nin mutfak tekniklerini ve püf noktalarını öğreniyor olacaksınız.

Tarih: 19 Aralık 2018
Etkinlik Yeri: Özyeğin Üniversitesi- Çekmeköy Kampüsü

Kurgusal Dava Sunumları

Özyeğin Üniversitesi, Hukuk Fakültesi lisans öğrencilerinin akademisyenler önderliğinde düzenlediği Kurgusal Mahkeme etkinliğinde dava süreçleri, bir örnek olay çerçevesinde gerçek bir davada nasıl olacaksa o şekilde canlandırılır.

• Ticari İşletme Hukuku Kurgusal Dava Sunumu - 3/12/2018 - 14:30-16:30
  • Ceza Hukuku Alanında Kurgusal Dava Sunumu - 3/12/2018 - 12:40-14:30
  • Uluslararası Hukuk Alanında Kurgusal Dava Sunumu - 4/12/2018 - 10:00-12:00
  • Aile Hukuku Kurgusal Dava Sunumu - 4/12/2018 - 14:30-16:30
  • İcra ve İflas Hukuku Kurgusal Dava Sunumu- 5/12/2018 - 13:00-15:00
  • Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Kararı Işığında AB Hukuku Kurgusal Dava Sunumu - 5/12/2018 - 10:00-12:00
  • Deniz Ticareti Hukuku Kurgusal Dava Sunumu - 6/12/2018 - 10:00-12:00
  • İdare Hukuku Alanında Kurgusal Dava Sunumu - 7/12/2018 - 10:30-12:30
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

Mimarlık Fakültesi Workshop

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, lise öğrencilerini kent içi, az katlı yapılar arasında, mevcut yapılardan kalma yapı elemanlarını da değerlendiren çocuk oyun alanları tasarlamaya davet ediyor.

Tarih: 2 Haziran Cumartesi
Son başvuru: 16 Mayıs Çarşamba

İşletme Kampı

Üç gün sürecek bu kampta Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyeleriyle beraber Yönetim, Ekonomi, Strateji, Girişimcilik ve Pazarlama alanlardaki problemlere çözüm üretebilir ve deneyim kazanabilirsiniz.

Tarih: 31 Mayıs - 2 Haziran 2018
Etkinlik Yeri: Özyeğin Üniversitesi- Çekmeköy Kampüsü

İşletme Fakültesi

Programlama Atölyesi

Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Lise 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımına açık atölye çalışması ile programlama ve mühendisliğe ilgi duyan öğrencilerin hayal güçlerini ve yaratıcı düşünme kapasitelerini geliştirerek gelecekte yapmak istedikleri mesleği önceden test etme fırsatı yakalayabilecekler.

Tarih: 2 - 3 Haziran 2018

Gastronomi ve Otelcilikte Sürdürülebilir Tasarım Çalıştayı

Özyeğin Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun gerekleştireceği "Gastronomi ve Otelcilikte Sürdürülebilir Tasarım Çalıştayı” Gastronomi ve Otel Yönetimi olmak üzere iki ayn alanda, iki ayn grup olarak, toplam 30 lise öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Tarih: 2 - 3 Haziran 2018

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

Etkileşimi Yakala Fotoğraf Yarışması

Dördüncüsünü düzenlediğimiz Etkileşimi Yakala 2018 fotoğraf yarışmamızın bu yılki konusu YOLCULUK. Bir yerden bir yere gitmek olarak tanımlanabilecek yolculuğun en önemli özeliği yolculuk yapanın yeni yerler keşfetmesidir. Yolculuk etmek bir yere ulaşmak olduğu gibi, asıl önemli olanın, o yere giderken, yol boyunca yaşananların olduğu söylenebilir. Yolda görülen yerler, deneyimler ve karşılaşmalar yolculuğun izleridir. Sizleri yolculuklarınızı paylaşmaya davet ediyoruz!