Özel Etkinlikler

Gelecek Etkinlikler

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastro Show

19 Ekim Cuma günü saat 16:00’da gerçekleştirilecek Gastro Show’da, Eğitmen Şeflerimiz; “Sebze Ratatouille ile Otlu Kabuklu Kuzu Pirzola” ve “Cointreau'lu Sufle” reçetelerinin yapımını ve sunumunu detayları ile anlatırken; Le Cordon Bleu Master Şefleri'nin mutfak tekniklerini ve püf noktalarını öğreniyor olacaksınız.

Tarih: 19 Ekim 2018 Cuma 16:00 - 18:00

Başvuru Formu

Kurgusal Dava Sunumları

Özyeğin Üniversitesi, Hukuk Fakültesi lisans öğrencilerinin akademisyenler önderliğinde düzenlediği Kurgusal Mahkeme etkinliğinde dava süreçleri, bir örnek olay çerçevesinde gerçek bir davada nasıl olacaksa o şekilde canlandırılır.

• Ticari İşletme Hukuku Kurgusal Dava Sunumu - 3/12/2018 - 14:30-16:30
  • Ceza Hukuku Alanında Kurgusal Dava Sunumu - 3/12/2018 - 12:40-14:30
  • Uluslararası Hukuk Alanında Kurgusal Dava Sunumu - 4/12/2018 - 10:00-12:00
  • Aile Hukuku Kurgusal Dava Sunumu - 4/12/2018 - 14:30-16:30
  • İcra ve İflas Hukuku Kurgusal Dava Sunumu - 5/12/2018 - 13:00-15:00
  • Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Kararı Işığında AB Hukuku Kurgusal Dava Sunumu - 5/12/2018 - 10:00-12:00
  • Deniz Ticareti Hukuku Kurgusal Dava Sunumu - 6/12/2018 - 10:00-12:00
  • İdare Hukuku Alanında Kurgusal Dava Sunumu - 6/12/2018 - 10:30-12:30
Başvuru Formu

Geçmiş Etkinlikler

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi

Uçuş Simülatörü Deneyimi

Özyeğin Üniversitesi, pilot olmak ve sivil havacılık sektörünü daha yakından tanımak isteyen lise öğrencilerinin hayallerindeki meslekle tanışmalarını sağlamak üzere “ÖzÜ Uçuş Simülatörü Deneyimi” etkinliği düzenlemektedir.

Tarih: 5 Haziran 2018
Etkinlik Yeri: Özyeğin Üniversitesi- Çekmeköy Kampüsü
Son başvuru: 28 Mayıs Pazartesi

Mimarlık Fakültesi Workshop

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, lise öğrencilerini kent içi, az katlı yapılar arasında, mevcut yapılardan kalma yapı elemanlarını da değerlendiren çocuk oyun alanları tasarlamaya davet ediyor.

Tarih: 2 Haziran Cumartesi
Son başvuru: 16 Mayıs Çarşamba

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi
İşletme Fakültesi

İşletme Kampı

Üç gün sürecek bu kampta Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyeleriyle beraber Yönetim, Ekonomi, Strateji, Girişimcilik ve Pazarlama alanlardaki problemlere çözüm üretebilir ve deneyim kazanabilirsiniz.

Tarih: 31 Mayıs - 2 Haziran 2018
Etkinlik Yeri: Özyeğin Üniversitesi- Çekmeköy Kampüsü

Programlama Atölyesi

Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Lise 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımına açık atölye çalışması ile programlama ve mühendisliğe ilgi duyan öğrencilerin hayal güçlerini ve yaratıcı düşünme kapasitelerini geliştirerek gelecekte yapmak istedikleri mesleği önceden test etme fırsatı yakalayabilecekler.

Tarih: 2 - 3 Haziran 2018

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastronomi ve Otelcilikte Sürdürülebilir Tasarım Çalıştayı

Özyeğin Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun gerekleştireceği "Gastronomi ve Otelcilikte Sürdürülebilir Tasarım Çalıştayı” Gastronomi ve Otel Yönetimi olmak üzere iki ayn alanda, iki ayn grup olarak, toplam 30 lise öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Tarih: 2 - 3 Haziran 2018

Etkileşimi Yakala Fotoğraf Yarışması

Dördüncüsünü düzenlediğimiz Etkileşimi Yakala 2018 fotoğraf yarışmamızın bu yılki konusu YOLCULUK. Bir yerden bir yere gitmek olarak tanımlanabilecek yolculuğun en önemli özeliği yolculuk yapanın yeni yerler keşfetmesidir. Yolculuk etmek bir yere ulaşmak olduğu gibi, asıl önemli olanın, o yere giderken, yol boyunca yaşananların olduğu söylenebilir. Yolda görülen yerler, deneyimler ve karşılaşmalar yolculuğun izleridir. Sizleri yolculuklarınızı paylaşmaya davet ediyoruz!

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi