Özyeğin Üniversitesi Pilot Eğitimi bölümü uluslararası standartlarda bize sağladığı kültür, tecrübe, olanaklar ve seminerler sayesinde bizlere gittiğimiz şirketlerde Özyeğin Üniversiteli olma ayrıcalığını yaşatıyor. Biz, daha okurken, kokpit ortamını, kaptan pilotlar yanında olmayı, havacılık kültürünü yaşayabildiğimiz için gerek mülakatlarda, gerek işe alındıktan sonra kurum içi eğitimlerimizde ve tabii ki uçuşa başladığımızda çok daha rahat oluyoruz. Çoğu zaman, girdiğimiz mülakatlarda kaptanlar sağ koltuğa oturuşumuzdan Özyeğin Üniversitesi mezunu olduğumuzu anlıyorlar. Bölümümüz daha beş yıllık ama şimdiden adı biliniyor, mezunları aranıyor. Ben de hem ‘Özyeğinliyim’ demekten, hem de üniversitemizi gökyüzünde temsil eden ilk mezunlardan olmaktan gurur duyuyorum.

Çakır Atılhan Güzel - Pilotaj, 2017 mezunu

THY ile imzalanan ‘teorik eğitim ve uçuş eğitimi sözleşmesi’ ile Pilot Eğitimi Lisans Programı öğrencilerimiz Türk Hava Yolları’nda istihdam olanağı bulacak.

Merhaba, öncelikle üniversite ve bölüm seçme sürecinin ne kadar zor olduğunu biliyorum; o yüzden sana sonsuz başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Umarım tüm bu stresli süreç bittiğinde verdiğin kararlardan ve yaptığın seçimlerden çok mutlu olursun.

Dünya Havacı Kadınlar Haftası’nda tüm dünyada eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlikler kapsamında Özyeğin Üniversitesi, Dünya Havacı Kadınları Enstitüsü tarafından “En İyi Video” ödülüne layık görüldü. Tüm dünyadan çeşitli alanlarda katılımlara açık olan etkinliklerde üniversitemiz, geçtiğimiz yıl da en iyi video ödülünün sahibi olmuştu.

İlgili videoya bu linkten ulaşılabilir: