Özyeğin isminin başarısı sayesinde iş hayatına bir sıfır önde başlıyoruz. Mülakatlarda karşılaşabileceğimiz çoğu senaryoya önceden hazırlıklı olduğumuz için kendine güvenli bir duruşumuz var. Üniversitedeki yabancı dil, proje ve zaman yönetimi, sunumlar ve excel eğitimi işime çok yaradı. Özyeğin Üniversitesi mezunu olmak mülakat süreçlerinde, inisiyatif almakta ve kriz ya da yoğun tempo yönetiminde fark yaratıyor. Kampüsteki çalışma imkanları, kulüp etkinlikleri ve diğer sosyal aktiviteler beni çok geliştirdi. Okul hayatım boyunca hem sıkı bir ders programı hem de her türlü sosyal aktivitenin içinde ve mümkünse başında olmaya çalışmak beni yoğun tempoya ve bir anda ortaya çıkan aksiliklere hazırladı. Kriz anlarında soğukkanlılığımı ve deadline’lara karşı duruşumu bunlara borçluyum.

Selin Şevki - Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, 2016 Girişimcilik (Çift Anadal), 2017