Bölümümün bana en önemli katkısı, işletme, satış ve pazarlama alanlarında iş yapma becerilerimi keşfedip geliştirmem oldu. Bunun yanı sıra, İngilizcemi de geliştirdim ve bir sürü arkadaş edindim. Benim için, edindiğim bilgi ve kültür açısından çok büyük bir dönüşümdü diyebilirim. Özyeğin Üniversitesi hangi bölümü seçtiğinize bakmaksızın öğrencilerine pek çok fırsat yaratıyor. İyi bir ağ kurma fırsatı, kısa süreli-uzun süreli iş bulup kendinizi, arzularınızı ve yeteneklerinizi keşfetme olanakları gibi. Ben de işletme, satış ve pazarlama alanlarında iş yapma becerilerimi keşfettim, İngilizcemi geliştirdim ve bir sürü arkadaş edindim. Geçirdiğim yıllarla birlikte burada okumaktan gerçekten mutlu olduğumu fark ettim. Hocalarım da her konuda bilgi ve deneyimlerini bana aktararak tüm eğitim hayatım boyunca gelişimime yardımcı oldular.

Vladimir Selim Koç - Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, 2017 mezunu