Antropoloji Program Tanıtımı | Özyeğin Üniversitesi'ne Hoş Geldiniz Skip to main content

Antropoloji Program Tanıtımı

Gelin, Tanışalım!

Yüzyüze: 23 Mayıs Perşembe, 11:00-15:00 (Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy kampüsü, AB2 Binası G30)

Online: 24 Mayıs Cuma, 10:00-12:00 (Link formu doldurduğunuzda mailinize iletilecektir)

Uygulama odaklı %100 İngilizce yeni sosyo-kültürel antropoloji programımız ile fark yaratan bir gelecek!

Türkiye'de bir ilk Uygulama Odaklı Sosyo-kültürel Antropoloji

• interdisipliner bir müfredat
  • Güncel küresel dünya odaklı eğitim
  • Zorunlu staj
  • Uluslararası araştırma odaklı akademik kadro

Kariyer Olanakları

• Kullanıcı deneyimi (UX) araştırmaları
  • İçgörü ekipleri
  • Ürün ve iletişim tasarımı
  • Yeni medya ve dijital etnografi
  • Kamuoyu araştırmaları
  • Yerel kalkınma ajansları
  • Kültür kurumları, müzeleri, belediyeler

Çap / Yandal

• Psikoloji, Uluslarası İlişkiler ve diğer bir çok programı ile çift ana dal ve yan dal yapma imkanı

Tanıtım gününe katılmak için aşağıdaki formu doldurunuz!