CERN Parçacık Fiziği

Bilimsel araştırmalara meraklı lise öğrencileri, kampüsümüzde Parçacık Fiziği alanındaki en güncel çalışmalar hakkında bilgi edinme ve Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi’nin (CERN) gerçek verilerini kullanarak ilgili deney ve analizlerin bir parçası olma şansını elde ediyor.

Dünya ile eş zamanlı olarak gerçekleşen atölyelerde katılımcılar video konferanslar aracılığı ile dünyanın farklı yerlerindeki diğer katılımcılarla deneyim paylaşma ve Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi’nde (CERN) görevli bilim insanlarına sorularını iletme fırsatına da sahip oluyorlar.

Başvuru Süreci: Etkinlik ücretsiz olup, katılmak isteyen adaylar websitemiz üzerinden başvuru formunu doldurmalıdır. Formdaki sorulara vermiş olduğunuz yanıtlar sonrasında değerlendirilerek katılacak olan katılımcılar belirlenip, e-mail olarak dönüş sağlanacaktır.

Başvuru süreci tamamlanmıştır.

Etkinlik Tarihleri: 2 Mart 2021 Salı ve 19 Mart Cuma 2021

Lisede okuyan ve fizik alanına ilgili öğrenciler

Bu etkinlik süresince yurt kullanımı bulunmamaktadır.

Evet, etkinlik sonrasında katılımcılara dijital olarak katılım sertifikası gönderilecektir.

Etkinliğe katılan öğrencilerimizin ulaşımlarını kendileri sağlamalıdır. Üniversitemizin ulaşım ile ilgili sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Etkinlik Habercisi

Önceki Yıllarda Katılanlar Neler Söyledi?

Önceki Etkinliklerden Kareler