Özyeğin Üniversitesi'nde tam burslu eğitim alma imkanı sunan Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı için online bilgilendirme toplantısına bekliyoruz. Toplantımızda; Bursun Kapsamı, Başvuru Koşulları, Devam Koşulları ve Başvuru Süreci gibi birçok soruyu yanıtlayacağız.

*Etkinliğimiz sonlanmıştır.

Tarih                               Saat

9 Mayıs 2022               19:00 - 20:00
12 Mayıs 2022             19:00 - 20:00
17 Mayıs 2022             19:00 - 20:00

Üniversiteye hazırlanan lise öğrencileri, veliler ve rehber öğretmenler

Program içeriği sunum şeklinde adaylara aktarılacak ve sonrasında soru&cevap olarak devam edecektir.

Etkinliğimiz Zoom platformu üzerinden gerçekleşecektir. Başvuru formunu doldurduktan sonra bağlantı için detaylı bilgi maili almış olacaksınız.