Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı Bilgilendirme Toplantısı

Özyeğin Üniversitesi'nde tam burslu eğitim alma imkanı sunan Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı için online bilgilendirme toplantısına bekliyoruz. Toplantımızda; Bursun Kapsamı, Başvuru Koşulları, Devam Koşulları ve Başvuru Süreci gibi birçok soruyu yanıtlayacağız.

Tarih                               Saat

19 Mayıs 2021               19:00 - 20:00
27 Mayıs 2021               19:00 - 20:00
4 Haziran 2021              19:00 - 20:00

Üniversiteye hazırlanan lise öğrencileri, veliler ve rehber öğretmenler

Program içeriği sunum şeklinde adaylara aktarılacak ve sonrasında soru&cevap olarak devam edecektir.

Etkinliğimiz Zoom platformu üzerinden gerçekleşecektir. Başvuru formunu doldurduktan sonra bağlantı için detaylı bilgi maili almış olacaksınız.