Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı Bilgilendirme Toplantısı

Özyeğin Üniversitesi'nde tam burslu eğitim alma imkanı sunan Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı için online bilgilendirme toplantısına bekliyoruz. Toplantımızda; Bursun Kapsamı, Başvuru Koşulları, Devam Koşulları ve Başvuru Süreci gibi birçok soruyu yanıtlayacağız.

Başvuru süreci tamamlanmıştır.

Tarih                               Saat

19 Mayıs 2021               19:00 - 20:00
27 Mayıs 2021               19:00 - 20:00
4 Haziran 2021              19:00 - 20:00

Üniversiteye hazırlanan lise öğrencileri, veliler ve rehber öğretmenler

Program içeriği sunum şeklinde adaylara aktarılacak ve sonrasında soru&cevap olarak devam edecektir.

Etkinliğimiz Zoom platformu üzerinden gerçekleşecektir. Başvuru formunu doldurduktan sonra bağlantı için detaylı bilgi maili almış olacaksınız.

Etkinlik Habercisi

Liselilere özel etkinliklerimizden haberdar olmak için aşağıdaki formu doldurunuz.

Kişisel verilerime ilişkin aydınlatma metnini ve haklarımı okudum, bilgilendirildim.
Özyeğin Üniversitesi’nden haberdar olmak isterseniz lütfen tıklayınız
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.