Gelecek Etkinlikler

Kurgusal Dava Sunumları

Özyeğin Üniversitesi, Hukuk Fakültesi lisans öğrencilerinin akademisyenler önderliğinde düzenlediği Kurgusal Mahkeme etkinliğinde dava süreçleri, bir örnek olay çerçevesinde gerçek bir davada nasıl olacaksa o şekilde canlandırılır.

04-08 Aralık 2017

Detaylı Bilgi

Kodlama Eğitici Eğitimi

Bu etkinlik ile öğretmenlerimiz sahip olacakları online eğitim içerikleri ile kendi okullarındaki kodlama ile ilgilenen öğrencilerine yıl boyu sürebilecek bir eğitim programı oluşturabilecekler.

9-10 Aralık 2017

Detaylı Bilgi

Geçmiş Etkinlikler

İşletme Fakültesi

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Kampı

Üç gün sürecek bu kampta Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyeleriyle beraber Yönetim, Ekonomi, Strateji, Spor, Girişimcilik ve Pazarlama alanlardaki problemlere çözüm üretebilir ve deneyim kazanabilirsiniz.

8-10 Haziran 2017

3 Boyutlu Modelleme Atölyesi

Etkinliğimizde; mimarlık, iç mimarlık ve endüstriyel tasarım alanları başta olmak üzere tasarımda çok sık kullanılan Rhino programı ile 3 boyutlu modelleme yazılımlarına giriş yapma, 3 boyutlu uzayda form oluşturma konularında temel düzeyde bilgi edinebilme fırsatı bulabileceksiniz.

İşletme Fakültesi

CERN MasterClass - Uluslararası Parçacık Fiziği Atölyesi

Liseliler, parçacık Fiziği alanındaki en güncel çalışmalar hakkında bilgi edinme ve Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi’nin (CERN) gerçek verilerini kullanarak Parçacık Fiziği ile ilgili deney ve analizlerin bir parçası olma şansı elde edecekler.

Etkinlikler sonunda ise katılımcılar video konferanslar aracılığı ile dünyanın farklı yerlerindeki diğer katılımcılarla deneyim paylaşma ve Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi’nde (CERN) görevli bilim insanlarına sorularını iletme fırsatına da sahip olacaklar.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Gastro Show

Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları tarafından, Le Cordon Bleu işbirliği kapsamında; master Şeflerimiz ile mutfak ve pastacılık alanında birbirinden lezzetli 2 farklı tarifin hazırlık aşamasından, sunumuna kadar tüm detayları ile öğrenebileceğiniz Gastro - Show etkinliğimize davetlisiniz.

Etkileşimi Yakala Fotoğraf Yarışması

‘Etkileşimi Yakala Lise Öğrencileri Dijital Fotoğraf Yarışması,’ lise öğrencilerini sokaktaki sanatın her türlü izlerini fotoğraflamaya davet etmektedir. Bunlar ister resim, heykel ve müzik gibi geleneksel sanatların, isterse duvar yazıları, grafiti veya sokak gösterileri gibi sokağa özgü sanatsal yorumların izleri olabilirler. Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri olarak, siz liseli gençleri, yaratıcı fikir ve fotoğraflarınızla bu yarışmaya katılmaya davet ediyoruz!

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi

Uçuş Simülatörü Deneyimi

Özyeğin Üniversitesi, pilot olmak ve sivil havacılık sektörünü daha yakından tanımak isteyen lise öğrencilerinin hayallerindeki meslekle tanışmalarını sağlamak üzere “ÖzÜ Uçuş Simülatörü Deneyimi” etkinliği düzenlemektedir.

Yapı Tasarımı Yarışması

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından lise öğrencilerinin mimarlık ve tasarım disiplinlerinde yapılan çalışmalardan birisi olan yapı tasarımını deneyimlemelerini sağlamak, bu alanda başarılı tasarımlar geliştirmek, tasarlama, yaratıcılık ve eleştirel düşünme becerileri kazanmaları konusunda ilk ivmeyi oluşturmaktır.
Konu: “Özyeğin Üniversitesi Kulesi”
Yarışmanın konusu, Özyeğin Üniversitesinin Öğrenci Merkezi, Mühendislik Fakültesi ve İşletme Fakültesi Binalarıyla sınırlı merkezi açık alanında (quad) üniversitenin vizyon ve misyonunu yansıtacak simgesel bir kule tasarlamaktır.