Özel Etkinlikler

Gelecek Etkinlikler

Gelecek Etkinliğimiz bulunmamaktadır. Haberdar olmak için Etkinlik Habercisi formumuzu doldurabilirsiniz.

Geçmiş Etkinlikler

Uçuş Simülatörü Deneyimi

Özyeğin Üniversitesi, pilot olmak ve sivil havacılık sektörünü daha yakından tanımak isteyen lise öğrencilerinin hayallerindeki meslekle tanışmalarını sağlamak üzere “ÖzÜ Uçuş Simülatörü Deneyimi” etkinliği düzenlemektedir.

Tarih: 5 Haziran 2018
Son başvuru: 28 Mayıs Pazartesi

Mimarlık Fakültesi Workshop

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, lise öğrencilerini kent içi, az katlı yapılar arasında, mevcut yapılardan kalma yapı elemanlarını da değerlendiren çocuk oyun alanları tasarlamaya davet ediyor.

Tarih: 2 Haziran Cumartesi
Son başvuru: 16 Mayıs Çarşamba

İşletme Kampı

Üç gün sürecek bu kampta Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim üyeleriyle beraber Yönetim, Ekonomi, Strateji, Girişimcilik ve Pazarlama alanlardaki problemlere çözüm üretebilir ve deneyim kazanabilirsiniz.

Tarih: 31 Mayıs - 2 Haziran 2018

Programlama Atölyesi

Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Lise 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımına açık atölye çalışması ile programlama ve mühendisliğe ilgi duyan öğrencilerin hayal güçlerini ve yaratıcı düşünme kapasitelerini geliştirerek gelecekte yapmak istedikleri mesleği önceden test etme fırsatı yakalayabilecekler.

Tarih: 2 - 3 Haziran 2018

Gastronomi ve Otelcilikte Sürdürülebilir Tasarım Çalıştayı

Özyeğin Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun gerekleştireceği "Gastronomi ve Otelcilikte Sürdürülebilir Tasarım Çalıştayı” Gastronomi ve Otel Yönetimi olmak üzere iki ayn alanda, iki ayn grup olarak, toplam 30 lise öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Tarih: 2-3 Hazrian 2018

Etkileşimi Yakala Fotoğraf Yarışması

Dördüncüsünü düzenlediğimiz Etkileşimi Yakala 2018 fotoğraf yarışmamızın bu yılki konusu YOLCULUK. Bir yerden bir yere gitmek olarak tanımlanabilecek yolculuğun en önemli özeliği yolculuk yapanın yeni yerler keşfetmesidir. Yolculuk etmek bir yere ulaşmak olduğu gibi, asıl önemli olanın, o yere giderken, yol boyunca yaşananların olduğu söylenebilir. Yolda görülen yerler, deneyimler ve karşılaşmalar yolculuğun izleridir. Sizleri yolculuklarınızı paylaşmaya davet ediyoruz!

Kurgusal Dava Sunumları

Özyeğin Üniversitesi, Hukuk Fakültesi lisans öğrencilerinin akademisyenler önderliğinde düzenlediği Kurgusal Mahkeme etkinliğinde dava süreçleri, bir örnek olay çerçevesinde gerçek bir davada nasıl olacaksa o şekilde canlandırılır.

Tarih: 25-27 Nisan 2018

Gastro Show

Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları tarafından, Le Cordon Bleu işbirliği kapsamında; master Şeflerimiz ile mutfak ve pastacılık alanında birbirinden lezzetli 2 farklı tarifin hazırlık aşamasından, sunumuna kadar tüm detayları ile öğrenebileceğiniz Gastro - Show etkinliğimize davetlisiniz.

Tarih: 13 Nisan 2018