Merak ettiklerinizi Tanıtım Ekibi üyemize ve ilgilendiğiniz fakültede öğrenim gören bir öğrencimize canlı video konferans ile sormak isterseniz, size uygun bir zaman için görüşme talep formumuzu doldurabilirsiniz.

ONLINE GÖRÜŞME İÇİN TIKLAYINIZ

HAKKINDA

Hedefimiz Hızla büyüyen havacılık sektöründe başarıyla görev alan, havacılık sektörünü şekillendiren dinamikleri takip eden, bilgi teknolojilerini en ileri düzeyde kullanabilen, iletişim, liderlik, yaratıcılık ve grup çalışması gibi becerilere sahip tam donanımlı bireyler yetiştirmektedir.

"Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin havacılık eğitimlerinde uyguladığı yeniliklerle fark yarattığına ve sektörün insan kaynağı ihtiyacının karşılanmasında önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz."

Dr. Öğretim Üyesi Hatice KÜÇÜKÖNAL