Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Tanıtımı - Uçuş Simülatör Deneyimi | Özyeğin Üniversitesi'ne Hoş Geldiniz Skip to main content

Online (Zoom)

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Tanıtımı - Uçuş Simülatör Deneyimi

Özyeğin Üniversitesi, pilot olmak ve havacılık sektörünü daha yakından tanımak isteyen lise öğrencilerinin hayalindeki meslekle tanışmalarını sağlamak üzere Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakülte Tanıtımı düzenleyecektir. Fakülte tanıtım sunumuna ilk başvuru yapan ve katılım gösteren 15 lise öğrencisine “ÖzÜ Uçuş Simülatörü Deneyimi” kazanma fırsatı verilecektir.

Başvuru formunu tamamladıktan sonra, 28 Aralık 2023 saat 19:30-20:30 arasında Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakülte tanıtımına katılabileceksiniz. Sunum sonunda *Katılım Belgesi* kazanacaksınız.

*Katılım Belgeniz ve Uçuş Simülatörü Deneyimi kazanma durumunuz mail yolu ile sizlere iletilecektir.

Detaylı Bilgi

Başvuru Süreci: Etkinlik ücretsiz olup, katılmak isteyen adaylar web sitemiz üzerinden başvuru formunu doldurmalıdır. Başvuru formunu dolduran her bir lise öğrencisine e-mail yolu ile zoom linki iletilecektir. Fakülte tanıtımı sunumuna başvuru yapan ve katılım gösteren ilk 15 lise öğrencimiz belirlenip, Uçuş Simülatörü Deneyimi kazandıklarına dair e-mail yolu ile bilgilendirilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 26 Aralık 2023 Salı

Etkinlik Tarihleri:

Fakülte Tanıtımı: 28 Aralık 2023 Perşembe 19:30-20:30

Yer: Online (Zoom Platformu)

Uçuş Simülatör Deneyimi - Tarih kazanan öğrencilere mail yolu ile iletilecektir.

Yer: Özyeğin Üniversitesi Kampüsü - Uçuş Simülatör Merkezi

Eğitmenler

Öğretim Görevlisi Kaptan Pilot Gökhan KAYA

Dr. Cem ERSÖZ

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakülte Akademisyenleri

Kimler katılabilir?

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile ilgilenen lise öğrencileri

Etkinlik süresince yurtlarda konaklayabiliyor muyum?

Fakülte tanıtımı online olup, Zoom platformu üzerinden gerçekleşecektir.

Uçuş Simülatör Deneyimi kazanan öğrenciler için konaklama imkanı bulunmamaktadır.

Katılım Sertifikası verilecek mi?

Evet, fakülte tanıtımı sonrasında katılımcılara dijital olarak katılım sertifikası gönderilecektir.

Kampüs içerisinde yemek imkanı sağlanıyor mu?

Uçuş Simülatör Deneyimi etkinliğine katılmaya hak kazanıp, kampüse gelecek lise öğrencilerine öğle yemeği imkanı Yurt İçi Tanıtım Birimi tarafından sağlanacaktır.

Etkinlik için servis sağlanıyor mu?

Uçuş Simülatör Deneyimi etkinliğine katılmaya hak kazanıp, kampüse gelecek lise öğrencileri ulaşımlarını kendi imkanları ile sağlamalıdır. Üniversitemizin ulaşım ile ilgili sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

** Etkinliğimizin kontenjanı dolmuştur. İlginiz için teşekkür ederiz. Önümüzdeki etkinliklerden haberdar olmak için lütfen etkinlik habercisi formunu doldurunuz.