Endüstri Mühendisliği Yaklaşımı İle Kahve Standı Yönetimi Oyunu | Özyeğin Üniversitesi'ne Hoş Geldiniz Skip to main content

Endüstri Mühendisliği Yaklaşımı İle Kahve Standı Yönetimi Oyunu

Her grup bir kahve standı yönetecek. Kahve, süt, şeker vb. hammaddelerin alım kararları, kahvelerin içerik miktarları ve bir bardak kahvenin fiyatı gibi tüm kararları grupların yöneticileri verecek. Tüm kahve stantları aynı pazarda birbirleriyle yarışacak. Dolayısıyla oyunda yöneticilerin, her müşterinin farklı fiyat ve lezzet motivasyonları olacağını düşünmesi ve her kahve standının kendi hedef kitlesine uygun stratejiler geliştirmesi önemli. En kârlı standı kuran grup oyunu kazanacak.

* Etkinliğimiz kontenjanla sınırlıdır.

Tarih: 20 Mart Çarşamba günü 19:00-20:00

Etkinlik Yeri: Online

Etkinlik için kontenjanlarımız dolmuştur ilgiliz için teşekkür ederiz!

Vizyon-Misyon

Vizyon: Tüm paydaşlar tarafından en tercih edilen, öğrenen odaklı, girişimci araştırma üniversitesi olmak.
Misyon: Girişimci bir araştırma üniversitesi olarak topluma hizmet için çözüm odaklı ve katma değeri yüksek bilgi yaratmak, paylaşmak ve uygulamak.

İletişim Bilgileri

Yurt İçi Tanıtım Ekibi