Etkileşimi Yakala'23 | Özyeğin Üniversitesi'ne Hoş Geldiniz Skip to main content

Etkileşimi Yakala'23

Bir gün boyunca Farklılık teması altında bir dizi tasarım etkinliği gerçekleştirilecektir. Öğrenciler ilk önce Öğr.Gör. Bora Sezer eşliğinde VR deneyimi yaşayacaklardır. Daha sonra Dr.Öğr.Üy. Metin Çavuş kendilerine Farklılık teması altında fotoğraf çekme görevi verecek ve öğrenciler Özyeğin Üniversitesi kampüsünde fotoğraflar çekeceklerdir. Etkinliğin sonunda çekilen fotoğraflar değerlendirilecektir. Son olarak, öğrenciler Öğr.Gör. Volkan Mengi ile bilgisayar oyunu tasarlayacaklardır. Etkinliğin sonunda tasarlanan oyunlarla bir oyun turnuvası düzenlenecektir.

Son Başvuru Tarihi: 27 Mayıs 2023

Program:

09:30 - 10:30 VR Deneyimi
10:30 - 12:30 Fotoğraf Etkinliği
12:30 -13:30 Öğlen Molası
13:30-17:30 Oyun Tasarımı

Öğrencilerin Yanlarında bulundurmaları gereken malzemeler: Fotoğraf Makinesi (olamıyorsa fotoğraf çeken bir cep telefonu) ve Dizüstü Bilgisayar

Öğrenci Kabul Koşulları:

Öğrencilerden aşağıdaki sorulara cevap vermeleri istenecektir:

• Neden bu workshop'a katılmak istiyorum?
  • Daha önce fotoğrafçılık, bilgisayar oyunu geliştirme veya sanal gerçeklik (Virtual Reality) teknolojileri hakkında ne kadar bilgiye sahibim?
  • Kendimi geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek için nasıl bir tutkum var ve bu tutkum workshop'a katılımıma nasıl bir değer katacak?
  • Fotoğrafçılık, bilgisayar oyunu geliştirme veya sanal gerçeklik (Virtual Reality) teknolojileri hakkında beni en çok heyecanlandıran şey nedir?