ÖzÜ İşletme’de 1 Gün | Özyeğin Üniversitesi'ne Hoş Geldiniz Skip to main content

ÖzÜ İşletme’de 1 Gün

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi, lise öğrencilerine yönelik bir günlük tanıtım etkinliği düzenliyor. Öğrencilere yönetim bilimlerini tanıtmayı amaçlayan bu etkinlik, sabah öğrencilere üniversitenin olanaklarını ve ortamını tanıtan bir kampüs turuyla başlayacak. Ardından öğrencilerin temel işletme kavramları ile tanıştırıldığı "işletmeye giriş" dersi ve öğrendiklerini hemen uygulamaya koyabilecekleri 'Coffee Shop Simulation' ile devam edecek. Öğle yemeğinin ardından, simulasyonun ikinci aşamasında öğrencilerin daha zorlu iş senaryolarını deneyimleme ve verdikleri kararların sonuçlarını görme imkanı olacak. Etkinlik, dekan ve öğretim üyelerinin katıldığı interaktif oturum ve simulasyonda başarılı olan katılımcılara verilecek sertifika ve ödüllerle sona erecek. Bu etkinlik yalnızca işletme alanı ve kariyer olanakları hakkında temel bilgiler vermekle kalmayacak, aynı zamanda öğrencilere üniversite hayatını daha yakından görme olanağı da sağlayacak.

Tarih: 29 Şubat Perşembe

Program:

·  09:00-09:30: Kampüs turu

·  09:30-10:30: İşletme yönetimine giriş, temel kavramlar

·  10:30-11:30: Coffee Shop Simulation, Level 1 (Kuruluş yerini seçme, strateji, pazarlama, İK ile ilgili başlangıç/temel kararlar)

·  11:30-12:00: Öğle yemeği

·  12:00-13:00: Coffee Shop Simulation, Level 2 (marka yönetimi ve diğer fonksiyonlarla ilgili, ilk derste öğrendiklerini uygulamaya koyabilecekleri biraz daha zor kararlar)

·  13:00-14:00: Dekan ve öğretim üyeleriyle sohbet, sertifika ve simulasyonu kazananların ödülleri, veda

Etkinlik Yeri: Özyeğin Üniversitesi

Etkinliğimizin kontenjanı dolmuştur. İlginiz için teşekkür ederiz. İlerleyen dönemdeki etkinliklerimizi takip etmek için aşağıdaki formu doldurunuz!