Alican Yazır | Özyeğin Üniversitesi'ne Hoş Geldiniz Skip to main content
80%
Etkinlik Yönetimi
90%

2014 yılında Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olduktan sonra, akademisyenlerin de yönlendirmesi ile pazarlama alanında çalışma kararı aldım. Bu doğrultu da Yeni Rakı, Koçtaş ve emlakjet.com şirketlerinin Pazarlama departmanlarında, ATL-BTL Marketing, Dijital Pazarlama ve CRM alanlarında çalışma fırsatı buldum. Şu anda ise Yurt İçi Tanıtım Biriminde okulumuzu tercih etmek isteyen aday öğrencilerin süreçlerinin iyileştirilmesinden sorumlu olarak kariyerime devam ediyorum.

Sevgili adaylar,
Üniversitemizi yakından tanımak ve hayat boyu sürecek eğitiminiz için en doğru tercihi yaparken
sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Bize istediğin mecradan ulaşabilir ve merak ettiklerini sormaktan
çekinme. Seninle bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz.