Büşra Kılıç | Özyeğin Üniversitesi'ne Hoş Geldiniz Skip to main content
Büşra Kılıç
Yurt İçi Tanıtım Uzmanı

2023 Ocak ayı itibari ile ise Yurt İçi Tanıtım Ofisinde, Yurt İçi Tanıtım Uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır. Aday lise öğrencilerinin bireysel kampüs ziyaretleri, liselere yönelik düzenlenen yüz yüze ve çevrim içi tanıtım etkinliklerinin süreçleri ile ilgilenmektedir.

E-posta Adresi : busra.kilic@ozyegin.edu.tr
Lisans: Uluslararası İlişkiler, Özyeğin Üniversitesi
Pazarlama
90%
CRM
80%
Etkinlik Yönetimi
90%

2021 yılında, Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler lisans programından onur öğrencisi olarak mezun olan Büşra üniversite hayatı boyunca hem kampüste hem de kampüs dışında farklı sosyal sorumluluk projelerinde yer almış ve profesyonel çalışma hayatında sivil toplum örgütlerinde başlamıştır.

“2016 yılında öğrencisi olarak bir parçası olduğum Özyeğin Üniversitesi’ni lisans hayatım boyunca kampüste kısmi zamanlı çalışma olanakları, akademisyenlerimizle kurduğum ilişkiler, öğrenci kulüplerinde yöneticilik ve aktif üyelikler sayesinde birçok farklı yönü ile tanıma fırsatı kazandım. 2021 yılında mezun olduktan sonra kazandığım bu güzel tecrübeleri ve Özyeğin Üniversitesi’nin öğrenci odaklı yaklaşımını üniversite tercih sürecinde olan adaylara aktarabilme motivasyonu ile Yurt İçi Tanıtım birimimizde görev alıyorum. Bu yollardan geçmiş ve doğru üniversite tercihinin ne kadar önemli olduğunu bilerek sizleri Özyeğin Üniversite ile tanışmaya kampüse bekliyoruz.”