Gastroshow | Özyeğin Üniversitesi'ne Hoş Geldiniz Skip to main content

Gastroshow

Le Cordon Bleu Mutfaklarında Buluşalım! Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri ile ücretsiz Gastroshow’umuza davetlisiniz.

Le Cordon Bleu Mutfaklarında Buluşalım! Le Cordon Bleu eğitmen şefleri ile ücretsiz Gastroshow’umuza davetlisiniz. 29 Şubat 2024 Perşembe günü, saat 15:00'te gerçekleştirilecek “Open House Gastroshow”umuza Le Cordon Bleu Mezunumuz Nazan Zorlu konuk olarak eğitim ve kariyer süreçlerini sizlerle paylaşacak. Gastroshow'un ikinci kısmında ise Le Cordon Bleu Eğitmen Şefimiz Paul Metay "Open House Gastroshow"'una özel olarak hazırlanan " Armutlu Çikolatalı Dacquoise " reçetesinin yapımını ve sunumunu gösterecek.

Le Cordon Bleu eğitimleri ve mezunumuzun gastronomi yolculuğundaki deneyimleri ile ilgili merak ettiklerinizi "Soru ve Cevap" kısmında yanıtlayacağız.

Kağıt kaleminizi alın ve 1,5 saat boyunca büyülü Le Cordon Bleu dünyasına evlerinizden ya da Le Cordon Bleu eğitim mutfağından tanık olun.

Okulumuzu gezmek, şeflerimizle tanışmak ve eğitimlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi ücretsiz Open House Gastroshow etkinliğimize bekliyoruz.

Kontenjan sınırlı olduğundan yukarıda yer alan kayıt formunda yüz yüze katılım seçeneğini seçerek bilgileri eksizsiz doldurmanızı rica ederiz.
*Katılım ücretsizdir.
*Ulaşım için Özyeğin Üniversitesi shuttle saatleri için tıklayın.

* Etkinliği okula gelerek izlemek için: Yukarıda kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!

* Etkinliğe çevrimiçi katılım için: Yukarıda kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!

*Etkinlik zoom üzerinden gerçekleşecektir.

Etkinliğe katılım için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz!